آموزش ساخت شیرینی

طرز تهیه شیرینی بازی مرکب دالگونا در چند دقیقه با قالب ترگل تویز

ساخت شیرینی بازی مرکب ممکن است برای شما هم جذاب باشد، برای همین در این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکویید گیم را آورده ایم. جالب است بدانید این آبنبات خیلی سریع آماده می شود.

ساخت شیرینی بازی مرکب ممکن است برای شما هم جذاب باشد، برای همین در این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکویید گیم را آورده ایم. جالب است بدانید این آبنبات خیلی سریع آماده می شود.

برای خرید قالب های مخصوص این شیرینی بازی اسکوییدگیم اینجا کلیک کنید

ساخت شیرینی بازی مرکب / طرز تهیه شیرینی اسکویید گیم

اگر این روز‌ها سریال کره‌ای بازی مرکب را دیده باشید، احتمالاً توجه شما هم مثل میلیون‌ها فرد دیگر در سراسر دنیا به آبنبات‌های مخصوصی که در چالش‌های یکی از مراحل بازی نشان داده می‌شود، جلب شده است. یک آبنبات نوستالژیک کره‌ای که به آن دالگونا گفته می‌شود و با محبوبیت یک باره سریال بازی مرکب در تمام دنیا شناخته شد. سال‌ها بود که مصرف این آبنبات‌ها در خود کره جنوبی نیز کاهش پیدا کرده بود. اما با معروف شدن فیلم بازی مرکب عده زیادی از مردم کره نیز بار دیگر به خوردن این آبنبات‌ها روی آوردند. باید بدانید که طرز تهیه آبنبات شکری کره‌ای بسیار ساده است و شما می‌توانید در عرض چند دقیقه آن را در خانه تهیه کنید.

شیرینی بازی مرکب یا دالگونا چیست؟

دالگونا، یا آب نبات لانه زنبوری نوعی آب نبات چوبی تافی مانند کره‌ای است که از ترکیب شکر با جوش شیرین تهیه می‌شود. ترکیب این دو ماده موجب می‌شود تا این آبنبات بافت اسفنجی منحصر به فردی داشته باشد. جالب است بدانید که دالگونا به زبان کره‌ای به معنی شیرین است.

برای خرید قالب های مخصوص این شیرینی بازی اسکوییدگیم اینجا کلیک کنید

شیرینی بازی مرکب اسکویید گیم

ماجرای شیرینی اسکویید گیم یا آبنبات کره ای؟

سریال بازی مرکب ماجرای افرادی از طبقات مختلف اجتماع است که به یک بازی دعوت می‌شوند. در این بازی آن‌ها باید برای زنده ماندن و برنده شدن دست به هر کاری بزنند. مراحل مختلف بازی مرکب بر اساس بازی‌های سنتی کره طراحی شده و در ظاهر خیلی ساده و راحت به نظر می‌رسد. در یکی از مراحل بازی افراد باید شکل وسط آبنبات را با استفاده از سوزن از اطراف آن جدا کنند. مهم‌ترین چالش بازی این است که در زمان جدا شدن آبنبات‌ها نباید ترک بخورند وگرنه فرد بازی را می‌بازد. همین موضوع در سریال بازی مرکب موجب شد تا افراد زیادی از سراسر دنیا شروع به انجام این چالش کنند و در شبکه‌های اینترنتی آن را به اشتراک بگذارند.

ساخت شیرینی بازی مرکب

برای خرید قالب های مخصوص این شیرینی بازی اسکوییدگیم اینجا کلیک کنید

طرز تهیه شیرینی اسکویید گیم

مدت زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای ۱ آب نبات

شکر سفید یا قهوه ای: ۲۰ گرم یا ۱/۵ قاشق غذاخوری

جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چای خوری

ساخت شیرینی بازی مرکب

مرحله اول؛ آب کردن شکر

درست کردن آب نبات کره‌ای با طرز تهیه آبنبات چوبی معمولی یک فرق بزرگ دارد و آن وجود جوش شیرین در آب نبات است. برای درست کردن هر آبنبات کره‌ای بازی مرکب شما به ۱/۵ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر سفید یا قهوه‌ای و ۱/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین نیاز دارید. شکر را داخل یک ملاقه فولادی یا قابلمه خیلی کوچک بریزید. حرارت گاز را روی دمای متوسط رو به پایین تنظیم کنید. قابلمه را کمی بالاتر از شعله نگه دارید. این کار موجب می‌شود تا گرما به صورت مستقیم با شکر برخورد نکند و نسوزد. با یک قاشق کوچک چوبی شکر را به طور مرتب هم بزنید. معمولاً کاراملی شدن شکر برای ۵ دقیقه طول می‌کشد.

روش تهیه شیرینی بازی مرکب

مرحله دوم؛ اضافه کردن جوش شیرین

بعد از آب شدن شکر، در این مرحله از طرز تهیه آبنبات چوبی کره‌ای بازی مرکب باید جوش شیرین را که از ترکیبات آبنبات چوبی است، به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن جوش شیرین سریع آن را با شکر کاراملی شده ترکیب کنید.

مرحله سوم، پهن کردن آب نبات کره‌ای

در این مرحله از طرز تهیه آبنبات کره‌ای بازی مرکب باید مواد آب نبات را به آرامی روی کاغذ روغنی بریزید. سپس با استفاده از وردنه یا پهنای قاشق آن را کاملاً پهن کنید.

روش تهیه شیرینی اسکویید گیم

مرحله چهارم؛ قالب زدن آب نبات

بعد از اینکه آب نبات را روی کاغذ روغنی پهن کردید، باید قبل از خشک شدن آب نبات و زمانی که تنها کمی سرد شده، قالب شیرینی مورد نظرتان را روی آن فشار دهید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا آب نبات کاملاً سرد و محکم شود.

فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی بازی مرکب

*بهتر است شیرینی بازی مرکب را در یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک گود آماده کنید. حتی برای درست کردن یک آبنبات کره‌ای می‌توانید از یک قاشق فولادی نیز استفاده کنید.

*فراموش نکنید که در طرز تهیه آبنبات کره‌ای بازی مرکب باید شعله گاز را روی حرارت متوسط تا کم تنظیم کنید و شکر را به صورت مرتب هم بزنید. تنها چند ثانیه بی دقتی در هم زدن آب نبات موجب سوختن آن می‌شود؛ بنابراین سعی کنید مواد را به صورت مرتب هم بزنید.
*آب شدن شکر و آماده شدن کارامل کمی طول می‌کشد؛ بنابراین صبور باشید و شعله گاز را زیاد نکنید.
*زمان اضافه کردن جوش شیرین به کارامل باید سرعت عمل بالایی داشته باشد و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
*قبل از فشار دادن قالب، اجازه دهید آبنبات شما برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خنک شود. در غیر این صورت قالب به آبنبات می‌چسبد و جدا کردن آن سخت می‌شود.
*برای شکل انداختن روی آبنبات کره‌ای بهتره است با کمی روغن قالب ها را چرب کنید
*توجه داشته باشید که فشردن دیر هنگام قالب روی آب نبات نیز می‌تواند موجب چسبیدن و سفت شدن قالب در آب نبات شود.
*برای نگهداری آب نبات‌های کره‌ای می‌توانید آن‌ها را در یک ظرف محکم و در بسته قرار دهید و تا هفته‌ها در دمای اتاق نگهداری کنید.

قالب های این شیرینی رو نیاز دارید ؟ با قیمت مناسب از لینک زیر تهیه کنید

برای خرید قالب های مخصوص این شیرینی بازی اسکوییدگیم اینجا کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *